Kerstmarkt 2019

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op vrijdag 13 december zal op het Kerkplein tijdens de Kerstmarkt door de TRSboeren in samenwerking met Stichting Dorpsfeesten Slagharen en de carnavalsvereniging De Turftrappers een feesttent worden gebouwd. Hierin zal na afloop van de kerstmarkt een gezellig feest losbarsten.

In deze feestelijk aangeklede tent zal van 18.00 uur tot 21.00 uur een workshop kerststukjes maken worden georganiseerd waaraan uitsluitend echte mannen kunnen deelnemen.
Voor slechts 15 euro mogen alle mannen hieraan deelnemen en worden ze tijdens deze inspanning getrakteerd op snert, rookworst en verschillende hapjes en drankjes! Deze met trots gemaakte kerststukjes mag men meenemen naar huis maar men mag deze ook beschikbaar stellen voor mensen in zorginstellingen in de buurt.  De kinderraad van de carnavalsvereniging zal deze dan op zaterdagmorgen rondbrengen.


Als om 21.00 uur de workshop en ook de kerstmarkt is afgelopen zal er een feest losbarsten wat voor iedereen gratis toegankelijk is. Ook tijdens de workshop mogen fans, familieleden en andere bekenden vanaf de zijlijn de mannen aanmoedigen.

Opgave voor deze kerstworkshop kan via info@trsboeren.nl en betaling is bij aanvang in de tent. Alle deelnemers dienen zich voor 18.00 uur aan te melden omdat we stipt om 18.00 uur beginnen.