Rabo ClubSupport 2020

geplaatst in: Geen categorie | 0

Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank ook in 2020 de Rabo ClubSupport, speciaal voor verenigingen en stichtingen uit onze regio. De Rabobank stelt een bedrag beschikbaar om te verdelen via stemmen van leden van de Rabobank. Ook C.v. De Turftrappers uit Slagharen doen mee aan deze actie!

Stemmen
Van 5 t/m 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging. Elke stem is geld waard!

Stem op ons!
Wij hopen dat zoveel mogelijk leden van de Rabobank ons willen steunen, zodat wij dit jaar en komende jaren weer leuke actie en activiteiten kunnen organiseren voor onze ouderen, jeugd en alle andere inwoners van Slagharen en omstreken.

Kijk voor meer informatie op: Rabobank.nl/clubsupport

Alvast bedankt voor de steun!

Met vriendelijke groet,

De Turftrappers 

Meer informatie: Rabobank.nl/clubsupport