Nieuwe hoogheden 2023-2024

geplaatst in: Geen categorie | 0

De nieuwe prins voor het jaar 2023/2024 die bekend gemaakt werd is 33-jarige Bastiaan Anbergen uit Slagharen. Bastiaan is nieuw binnen de Turftrappers en zal in het 51ste seizoen Prins Bastiaan de 1e zijn. Nadat de nieuwe prins bekend werd gemaakt hoort daar ook een adjudant bij. Dit werd de 33-jarige Robin Arkes uit Lutten. Daarna kreeg Prins Bastiaan de 1e de scepter overhandigd.

Jeugdprinses is de 11-jarige Jill Haverkort uit Slagharen geworden. Jillheeft vijf seizoenen bij de kinderraad gezeten. Jill heeft 1 broer Senn en 1 broertje Wes. Haar vader is Oud-vorst Stefan Haverkort (2018/2019). Jill haar adjudante is geworden de 11-jarige Noa Quin van Dijk uit Slagharen. De moeder van Noa Quin is oud leidster van de dansmariekes Melanie Arkes. Uit handen van de adjudante kreeg Jeugdprinses Jill een scepter overhandigd. Hierbij zijn de dus de Jeugdprinses en haar adjudant voor het seizoen 2023/2024 bekend.

Prins Bastiaan
Adjudant Robin
Jeugdprinses Jill
Jeugdadjudant Noa Quin