Prinsenbal: We stellen u voor aan de nieuwe hoogheden van het Turfgat.

geplaatst in: Geen categorie | 0

Zaterdag 10 november werd in hofresidentie Ome Dries in Slagharen Stefan Haverkort tijdens het Prinsenbal verkozen tot de nieuwe Prins Carnaval Slagharen. Hij zal tijdens het carnaval 2018-2019 worden bijgestaan door zijn adjudant Kevin Schlepers. De jeugdprinses en adjudante werden respectievelijk Indy Pieper en Lizzy Haverkort.

Carnavalsvereniging De Turftrappers Slagharen is klaar voor het komende carnavalsfeest en het beloofd weer een groot feest te worden. Het Prinsenbal, het jaarlijkse moment waar de nieuwe prins en prinses wordt bekendgemaakt gaf al een mooie voorzet voor het komende meerdaagse feest. Onder groot applaus werd de nieuwe prins Stefan 1e Haverkort onthaald met in zijn kielzog adjudant Kevin Schlepers. De nieuwe jeugdprinses is de 11-jarige Indy Pieper en zij zal worden bijgestaan door de 12-jarige Lizzy Haverkort.

De nieuwe prins is tijdelijk nog niet bereikbaar voor commentaar. Zijn nieuwe titel dringt weliswaar langzaam tot hem door en het stof is inmiddels weer gedaald, dus we zullen dan ook snel meer van hem zien.