Zomercarnaval 2018!!!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Na tien geslaagde edities sinds 2008 krijgt het zomercarnaval in Slagharen in 2018 opnieuw een vervolg. Liefhebbers van een bruisende Caribische feestavond kunnen hun hart ophalen want op zaterdagavond 25 augustus 2018 organiseert carnavalsvereniging De Turftrappers in samenwerking met Café Ome Dries de tiende editie van het zomercarnaval in Café Ome Dries. De organisatie ziet de gasten dan ook graag in zomerse kleding op het feest verschijnen. Omdat de meeste feesten van de carnavalsvereniging plaats vinden tussen november en maart hebben ze een aantal jaren terug het plan opgevat om daar o.a. een zomeractiviteit aan toe te voegen. Samen met Café Ome Dries is toen gekozen voor een zomercarnaval. De organisatie nam na het eerste grote succes het besluit dat het niet bij een eenmalige gebeurtenis moest blijven, en dat er jaarlijks een editie van het zomercarnaval in Slagharen moest worden georganiseerd. Zaterdagavond 25 augustus 2018 zal ook de nieuwe zomerprinses worden gepresenteerd. Een jury zal de gehele avond rond lopen/kruipen of paladijnen en in de loop van de avond bekend maken wie de nieuwe zomerprinses 2018 / 2019 wordt. De nieuwe zomerprinses wordt hierna gekroond door Danielle Schlepers, de zomerprinses van 2017 / 2018. Onze oren zullen deze avond blij verrast worden door de muzikale tonen van Dj Peter in de Ether. Het tropische feestje begint om 21.00 uur. Entree is ook dit jaar weer vrij.

Flip Floppen is dit jaar na veel gezeur uiteindelijk toegestaan! Hier kan een vergunning voor worden verkregen bij de muntenbalie.

Zomerprinssesen: 2008 – Carola Jansen, 2009 – Merlin Euverman, 2010 – Nienke Kelder, 2011 – Ellis Hagemijer, 2012 – Mariëlle Bosman, 2013 – Judy Arkes, 2014 – Nikki Maas en 2015 – Lilian Kamphuis, 2016 – Marlon Meckelenfeld, 2017 – Danielle Schlepers, 2018 – ?????