Boeldag Slagharen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Dinsdag 31 juli 2018 wordt voor de 56e keer de Boeldag gehouden in het centrum van Slagharen. Deze markt zal hoofdzakelijk plaatsvinden in de Herenstraat van 10.00 uur tot 17.00 uur. Naast de tientallen kramen is er natuurlijk ook een breed randgebeuren opgezet. Voor de kinderen zijn er eveneens veel activiteiten. Op het terrein van de Zwarte Markt is er weer de grote rommelmarkt en de horeca heeft de benodigde entertainment. Dit jaar zal het plein voor de kerk niet ‘zoals in de media stond aangegeven’  worden gebruikt door o.a. Carnavalsvereniging de Turftrappers. Wij staan dit jaar aan het horecaplein op het Anton Geerdersplein. Dit jaar in samenwerking met  Café Ome Dries. Wij pakken op het Anton Geerdesplein groots uit. Je weet het met de carnavalsvereniging en Ome Dries maar nooit, maar dat ook dat vermakelijk zal zijn, lijdt geen twijfel. Iedereen die een normaal glaasje wijn/bier/ed. of fris wil komen drinken, (dat kan natuurlijk ook) is van harte welkom op ons horecaplein of bij Ome Dries. Dj Peter in de Ether zal wederom zorgen voor een knap staaltje muzikaal genot. Naast wij Turftrappers staan ook de speeltoestellen voor kinderen die eerder nog op kerkplein stonden op het Anton Geerdesplein. Wij hopen er samen met jullie weer een gezellige dag van te maken. komen steunen en er samen met de Turftrappers en/of café Ome Dries er een mooi feestje van komen maken! Ook dit jaar zal tijdens de Boeldag geen entreeprijs gevraagd worden.