Kerstmarkt met C.V. De Turftrappers

geplaatst in: Geen categorie | 0

Het centrum van Slagharen maakt zich voor de zeventiende keer op voor een bijzondere kerstmarkt welke vrijdagavond 08 december 2017 van 18.00 uur tot 21.00 uur gehouden wordt. Het is daarmee traditiegetrouw één van de eerste kerstmarkten in de gemeente Hardenberg. Een levendige kerststal, zang en presentaties van verenigingen en instellingen zijn o.a. de ingrediënten voor deze kerstmarkt op het kerkplein in Slagharen. De Stichting Dorpsfeesten Slagharen heeft voor deze zeventiende kerstmarkt ook dit jaar weer een deel van de Herenstraat bij het kerkplein aangetrokken om de ruim veertig kerstkramen te kunnen plaatsen. Het kerkplein zal ook dit jaar weer in een Dickens-Style worden gehuld. Het zal vrijdagavond 08 december a.s. dan ook een drukte van belang en zijn tijdens het schuifelen tussen de kramen door. Naast diverse muzikale omlijstingen zal ook de Kerstman weer aanwezig zijn en worden er verse oliebollen en knieperties gebakken. Dit jaar heeft u ook de mogelijkheid om uw kerstboom op de kerstmarkt aan te schaffen. Er is keuze uit vele verschillende soorten en de boom wordt in Slagharen e.o. zelfs thuis bezorgd. Hoeft u er niet de hele avond mee te sjouwen! Wij C.V. De “Turftrappers” staan ook weer op deze kerstmarkt. Dit jaar hebben we weer het horeca gedeelte van deze kerstmarkt. Iedereen die een glaasje (fris)drank of glühwein wil komen drinken is 08 december a.s. van harte welkom in onze stand. Wij zullen zelf voor de muzikale omlijsting zorgen. We verkopen dit jaar naast o.a. (fris)drank en glühwein ook weer onze loten. Hiermee zijn weer prachtige prijzen te winnen. Wij hopen dat jullie onze vereniging komen steunen en samen met C.V. De “Turftrappers” er een mooi feestje van komen maken!