Feestje! 9 januari 2016

geplaatst in: Geen categorie | 0

Feestje!!

Ook dit jaar houdt CV “De Turftrappers” weer een gezellige feestavond! Deze Pre-Carnavalsparty wordt natuurlijk weer in hofresidentie “Ome Dries” gehouden! De muziek zal deze avond verzorgd worden door DJ Erik Doctor, dus grote kans dat het een gezellig feestje wordt!

Net als andere jaren zijn er ook dit jaar weer diverse carnavalsverenigingen uitgenodigd en wij hopen er samen met die verenigingen en natuurlijk de rest van Slagharen een super gezellig feest van te maken. Tijdens dit feest kan iedereen alvast een beetje de carnavalskriebels krijgen en alvast in de stemming komen voor het echte carnavalsfeest!
Wij hopen op wederom een gezellig drukke zaal vol feestende mensen! Jullie komen toch ook??

Een extra reden om deze feestavond te houden is om onszelf alvast voor te breiden en contacten te leggen voor ons 44-jarig jubileumfeest! Deze zal worden gehouden op zaterdag 28 januari 2017 in de Evenementenhal in Hardenberg, het duurt nog even, maar blok deze dag alvast in jullie agenda!

Hopelijk tot 9 januari!