Rabobank clubkas campagne

geplaatst in: Geen categorie | 0

Verenigingen en stichtingen zijn een belangrijke verbindende factor in de samenleving. Dat beseft de Rabobank als coƶperatie als geen ander. Daarom neemt de Rabobank graag een aandeel in het verenigings- en stichtingsleven. Per 2016 roept de Rabobank de Rabobank Clubkas Campagne in het leven.

Ook wij, carnavalsvereniging De Turftrappers, doen mee aan deze actie. In verband met ons 44-jarig jubileum willen wij volgend jaar graag wat extra of leukere activiteiten organiseren voor ouderen en jongeren in Slagharen en omgeving. Hiervoor is natuurlijk extra geld nodig en dit kunnen wij met jullie hulp genereren..
Als je lid bent van de Rabobank, meld je dan aan voor de clubkas campagne en stem op “De Turftrappers” uit Slagharen.

Wij hopen op jullie steun en willen er graag met jullie allemaal, jong en oud, een mooi jubileum jaar van maken!

Alvast bedankt!

Rabobank actie