Bezoek Darpspompers

geplaatst in: Geen categorie | 0

Zaterdag 26-09-2015 is een klein deel van onze vereniging, zonder Prins Geert-jan en adjudant Hans, naar het 33 jarig jubileumfeest van C.v. de Darpspompers uit Epe geweest.

C.v. de Darpspompers zijn in september 1982 opricht in Epe en viert daarom in 2015 hun 33 jarig bestaan.
Het feest werd gehouden in ‘’Partycentrum de Keet van Heerde’’ met muziek van cover band ‘’The Red Cars’’ en Zanger ‘’Gerben Thijssen’’. Ze brachten de sfeer er goed in. We zijn naar Epe geweest om ons gezicht er te laten zien als Turftrappers. We zouden eerst niet gaan om dat we deze avond geen prins en adjudant hadden. Maar een aantal Turftrappers wilde daar alsnog wel heen. Vooraf wisten we niet wat we konden verwachten maar achteraf was het een gezellige en geslaagde avond. We werden de zaal binnen geroepen en hebben de Darpspompers onder leiding van prins Johan en prinses Miranda gefeliciteerd met hun 33 jarig jubileum door de leden een hand te schudden. Nadat Gijs de Bruijn een woordje had gesproken zijn de zaal in gegaan om te genieten van muziek en de gezelligheid. We hebben erg veel lol gehad deze avond en erg genoten.

Naast onze vereniging waren ook C.v. de Oelewappers uit Zwolle, C.v. de Aanmakers uit Zwolle, C.v. de Olde Bereleut uit Leeuwarden, Carnavalsgroep de Sleppers uit Apeldoorn, C.v. de Tolhekkers uit Wezep en De Rossumdaerpers uit Vaassen aanwezig. De Dansgarde van de Tolhekkers bestaande uit 3 dames hebben deze avond ook een dansje laten zien. Ook werd er deze avond volop gedanst en een aantal polonaises gelopen. Het was een gezellig feest welke tot in de kleine uurtjes duurde.

Verslag gemaakt door uw verslaggever ter plaatse “Archivaris Robert Spijker”.

Klik hier voor de foto’s