Zomercarnaval een geslaagd feestje!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Na zeven geslaagde edities sinds 2008 kreeg het zomercarnaval in Slagharen in 2015 een vervolg. Liefhebbers van een bruisende Caribische feestavond konden zaterdagavond 29 augustus hun hart ophalen want carnavalsvereniging De Turftrappers organiseerde in samenwerking met Café Ome Dries de achtste  editie van het zomercarnaval.

In een goed gevuld Café Ome Dries hing een echt tropisch sfeertje. De muzikale omlijsting werd verzorgd door DJ Ramon Soer. Dj Ramon Soer heeft tijdens deze editie van het zomercarnaval de sfeer er heel goed in gebracht. Veel bezoekers waren de deze avond (zomers) verkleed. Om 00.00 uur is afscheid genomen van oud prinses Nikki Maas. Hierna heeft Feikje van Ome Dries Lilian Kamphuis uit Slagharen gekroond tot nieuwe zomercarnavalprinses 2015 / 2016. Enigszins verbaast schrok ze bij het horen van haar naam dat zij door de jury unaniem was uitgekozen.

Carnavalsvereniging De Turftrappers in Slagharen brak een lans, elk jaar wordt aan een ‘jonge’ meid deze felbegeerde titel gegeven, maar nu was de beurt aan Lilian met een leeftijd van 48-lentes jong. Lilian zal als zomercarnavalprinses ook aanwezig zijn tijdens de Trekkertrek en Rommelcross van TRS boeren uit Schuinesloot op 12 & 13 september a.s om de prijzen uit te rijken aan de winnaars.

Het feest ging hierna door tot in de kleine uurtjes. C.v. de Turftrappers wil hierbij Lilian Kamphuis feliciteren met het feit dat zij tot nieuwe zomercarnavalprinses is gekozen. Zomerprinsessen:

2008 – Carola Jansen
2009 – Merlin Otten
2010 – Nienke Kelder
2011 – Elles Hagemeijer
2012 – Mariëlle Bosman
2013 – Judy Arkes
2014 – Nikki Maas
2015 – Lilian Kamphuis

Klik hier voor de foto's