Zomercarnaval 2015 op 29 augustus

geplaatst in: Geen categorie | 0

Na zeven geslaagde edities sinds 2008 krijgt het Zomercarnaval in Slagharen in 2015 een vervolg. Liefhebbers van een bruisende Caribische feestavond kunnen hun hart ophalen want op zaterdagavond 29 augustus organiseert carnavalsvereniging De Turftrappers in samenwerking met Café Ome Dries de achtste editie van het Zomercarnaval in Café Ome Dries. De organisatie ziet de gasten dan ook graag in zomerse kleding op het feest verschijnen.

Omdat de meeste feesten van de carnavalsvereniging plaatsvinden tussen november en maart hebben ze een aantal jaren terug het plan opgevat om daar o.a. een zomeractiviteit aan toe te voegen. Samen met Café Ome Dries is toen gekozen voor een zomercarnaval. De organisatie nam destijds het besluit dat het niet bij een eenmalige gebeurtenis moest blijven en dat er jaarlijks een editie van het Zomercarnaval in Slagharen moest worden georganiseerd. Zaterdagavond 29 augustus 2015 zal ook de nieuwe zomerprinses worden gepresenteerd. Een jury zal de gehele avond rondlopen en in de loop van de avond bekend maken wie de nieuwe Zomerprinses 2015/2016 wordt. De nieuwe Zomerprinses wordt hierna gekroond door Nikki Maas, de Zomerprinses van 2014/2015.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Ramon Soer. Het tropische feestje begint om 21.00 uur. Entree is ook dit jaar weer vrij!

Zomerprinssesen:

2008 – Carola Jansen
2009 – Merlin Euverman
2010 – Nienke Kelder
2011 – Elles Hagemeijer
2012 – Mariëlle Bosman
2013 – Judy Arkes
2014 – Nikki Maas
2015 – ???

Klik hier voor de foto's van vorig jaar!