14 mei 13.31 uur: Optocht carnaval 2022!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Beste Turftrappers!

Of de carnavalsoptocht doorgaat?? JAZEKER!! Dus geef je snel op!

In het carnavalsweek 13 t/m 16 mei a.s. wordt de carnavalsoptocht gehouden op zaterdag 14 mei om 13.31 uur. Doe jij ook mee met een kleine of grote wagen geef je dan snel op via: deturftrappers@hotmail.com.

Zaterdag 14 mei a.s. is de jaarlijkse carnavalsoptocht weer in Slagharen. Het belooft weer een mooie optocht te worden. Zoals iedereen weet is de laatste jaren het carnaval in Slagharen ongekend populair! Met name de cvarnavalsoptocht op zaterdagmiddag is een zeer groot evenement geworden. Vele kinderen, ouders, buren en vrienden doen mee met de carnavalsoptocht. Dit leverde de laatste jaren een mooie stoet op van vele versierde wagen en verschillende originele loopgroepen. De een mooier als de ander!

Omdat de carnavalsoptocht zo groot is geworden zal dit helaas ook wat overlast voor de Slagharense inwoners (die geen carnaval vieren) opleveren. C.v. De Turftrappers wil er alles aan doen om deze overlast zo minimaal mogelijk te laten zijn. Daarom heeft de carnavalsvereniging een duidelijk reglement opgesteld en moeten alle deelnemers met een carnavalswagens groot en klein zich aanmelden. Aanmelden kan via deturftrappers@hotmail.com Hierna ontvangt u meer informatie.

Ook dit jaar 2022 hoopt C.v. De Turftrappers weer op een grandioos mooi carnaval met een geweldige carnavalsoptocht. De vereniging gaat ervan uit dat dit weer gaat lukken en hoopt op medewerking van alle deelnemers.