Zomercarnaval tijdens het zomerfeest in SLAGHAREN!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Nu iedereen hopelijk wel weer een beetje bijgekomen is van het grote carnavalsfeest in het Turfgat, kunnen we onze neuzen langzamerhand weer richten op de komende festiviteiten. Het jaarlijks terugkerende Zomerfeest staat weer voor de deur. Het Zomercarnaval -in de vorm van een gezellige feestavond??– wordt dit jaar voor het eerst opgenomen in het programma van het Zomerfeest. CV De Turftrappers heeft in samenwerking met St. Dorpsfeesten weer een leuke avond in petto met lekkere muziek?, zomerse sferen ? en heerlijke drankjes ?in de feesttent. Zoals de traditie voorschrijft zal de huidige zomerprinses deze avond aftreden en zal er een nieuwe zomerprinses worden gekozen. Kom gezellig langs, de muzikale ondersteuning wordt dit jaar verzorgt door GIGANT fm. ’s Avonds wordt er gejureerd op de meest ludieke/fantastische/zomerse outfit, dus kom verkleed! De winnaar ontvangt een geweldige prijs.
Wij zien jullie 14 Juni in de feesttent op het Anton-Geerdes plein!