Aftellen en feestvieren!!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Beste mensen uit het Turfgat en (verre) omstreken, wij zijn heel blij met jullie!! Bijna alle kaarten voor het Carnavalsweekend zijn uitverkocht.. Super!!

De grote feesttent op het Anton Geerdesplein voor Ome Dries zal dus elke avond gezellig druk zijn.. Wij hebben er nu al zin aan! De laatste weekendkaartjes (nog stuk of 20) zijn verkrijgbaar bij Schlepers Diervoeders! Ook zijn er nog dagkaarten bij Tankstation Tholen Slagharen en Schlepers Diervoeders maar let op! Vol is echt vol, dus grijp nu de laatste kans als je nog twijfelt.

PROGRAMMA:

Vrijdagavond – Foute avond met DJ Benn (Bennie Tamminga).. Voetjes van de vloer en knallen!!

Zaterdagmiddag – Na de optocht, voor en na de prijsuitreiking een gezellig feestje in de tent met DJ Eric Docter!

Zaterdagavond – Zal DJ Erik Docter wederom alles uit de kast halen om er een mooi feest van te maken.. En net als voorgaande jaren gaat het gigantisch gezellig worden. Ook komen de Stemmingsmakers, met gezellige Hollandse platen, nog langs om het sfeertje nog een extra zetje te geven.

Zondagmiddag – Gezellig familie carnaval voor jong en oud met wederom Erik Docter achter de draaitafel voor vrolijke muziek. Ook zal er nog een leuke kinderact zijn voor de kleintjes! En natuurlijk snoep en ranja in overvloed.

Zondagavond – De band LEAD! Een geweldige band, die vorig jaar al heeft laten zien het Turfgat helemaal op de kop te kunnen zetten. Dit wordt weer een top feest!!

Maandagavond – DJ Peter Gorter! Dat hoeft uitleg te hebben.. Altijd gezellig met deze DJ en tussen de carnavalskrakers door draait hij ook vast wat gezellige Hollandse meezingers!

Een bomvol en super gezellig programma. Dit wil je niet missen!! We zien jullie 1 maart om 20.37 uur graag in de feesttent!

Groeten,
De Turftrappers!