Opgave carnavalsoptocht 2018

geplaatst in: Geen categorie | 0

Zoals iedereen weet is de laatste jaren het carnaval in Slagharen ongekend populair! Met name de optocht op zaterdagmiddag is een zeer groot evenement geworden. Vele kinderen, ouders, buren en vrienden doen mee met de optocht. Dit leverde de laatste jaren een mooie stoet op van vele versierde wagen en verschillende originele loopgroepen. De een mooier als de ander. Plezier staat voorop bij CV “De Turftrappers”.

Omdat de optocht zo groot is geworden kan dit ook wat overlast …voor de Slagharense inwoners opleveren. CV “De Turftrappers” wil er alles aan doen om deze overlast zo minimaal mogelijk te laten zijn. Daarom heeft de carnavalsvereniging een duidelijk reglement opgesteld en moeten alle carnavalswagens groot en klein zich aanmelden, dit kan via deturftrappers@hotmail.com Hierna ontvangt u meer informatie.

Op 15 januari 2018, van 19.00 uur tot 20.00 uur, is er een informatie- en aanmeldavond gepland in café Ome Dries. Tijdens deze avond krijgen de deelnemers een deelnamenummer overhandigd en wordt het reglement uitgereikt, deze wordt ook mondeling toegelicht. De deelnemers worden verzocht bij deze avond aanwezig te zijn.

Ook dit jaar hoopt CV De Turftrappers weer op een grandioos mooi carnaval met een geweldige optocht. De vereniging gaat er vanuit dat dit weer gaat lukken en hoopt op medewerking van alle deelnemers.

Aanmelden voor de optocht kan via deturftrappers@hotmail.com