Rabo clubsupport 2022

geplaatst in: Geen categorie | 0

O.a. Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert De Rabobank ook in 2022 de Rabo ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank stelt een bedrag beschikbaar om te verdelen via de ledenstemmen. Ook C.v. De Turftrappers uit Slagharen doen mee aan de Rabobank Clubsupport!

Stemmen

Van 05 t/m 27 september 2022 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door een door de Rabobank beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Het is voor De Turftrappers belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken.

Doel: Een gezellige middag voor de kinderen van de basisscholen, met ranja chips en snoep. Een vrolijke noot en wat lekkers voor de mensen in de verzorgingstehuizen! Een leuke middag voor de senioren in en om Slagharen. Een gezellige gezinsmiddag voor jong en oud. Een mooie en bonte optocht. Hierbij worden mensen in het zonnetje gezet met een bloemetje, krijgt men krentenwegers aangeboden voor de bewoners. Kosteloze middag voor de senioren met een optreden van de Toneelvereniging!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan De Turftrappers tijdens de Rabo ClubSupport van Rabobank. Kijk voor meer info over de Rabo ClubSupport op: https://www.rabo-clubsupport.nl/

Bedankt voor jouw steun! Groeten van De Turftrappers