Een overweldigende carnavalsoptocht..

geplaatst in: Geen categorie | 0

Dames en Heren,

Dit jaar hebben wij als C.V. De Turftrappers besloten om naast de reguliere prijzen een 2-tal nieuwe prijzen in het leven te roepen. We willen natuurlijk een zo spectaculair, creatief en origineel mogelijke optocht zodat we iedereen uit de wijde omgeving van Slagharen versteld kunnen laten staan van de kwaliteiten die jullie als deelnemers aan dit weergaloze weekend neer kunnen zetten. Met de nieuwe prijzen willen we het bedenken en bouwen van eigen creaties stimuleren en belonen. Dus laat die creatieve handjes wapperen!

Vandaar:

  • De aanmoedigingsprijs voor meest creatieve loopgroep.
  • De aanmoedigingsprijs voor meest creatieve wagen.

Let op!! De Jury let dus vooral op het zelf bouwen van wagens en creaties!!

 

Net als vorig jaar willen wij alle wagenbouwers ook dit jaar weer vragen om je aan te melden voor de optocht op zaterdag 2 maart.

Dit zodat wij een indicatie kunnen maken van de omvang van de creatieve stoet. Omdat de optocht zo groot is geworden kan dit ook wat overlast voor de Slagharense inwoners opleveren. CV “De Turftrappers” wil er alles aan doen om deze overlast zo minimaal mogelijk te laten zijn. Daarom heeft de carnavalsvereniging een duidelijk reglement opgesteld en moeten alle carnavalswagens groot en klein zich aanmelden, dit kan via deturftrappers@hotmail.com Hierna ontvangt u meer informatie.

Ook dit jaar zullen er weer 1 á 2 informatie/aanmeldavonden zijn. Bericht hierover volgt ter zijner tijd.

CV. De Turftrappers weer op een grandioos mooi carnaval met een geweldige optocht. De vereniging gaat er vanuit dat dit weer gaat lukken en hoopt op medewerking van alle deelnemers.